Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    ако си търсите още един ТЕЖЪК център ей ме на. 200 см 112 кг тренирал съм в ЦСКА 2 години, но приключих със спортната дейност преди около 7-8 години и от тогава 3 дължини на терена ми докарват минимум 2-3 инфаркта. Малко по-мързеливо го давам, но има хляб в мене

0887 38 70 17 - Боян

2.00 112 кг...де да бях и аз като теб...поне 100-чката да удара,боря се за това от бая време..ама метаболизма ми е ...пффф ,а съм едва 88 .....искам поне 100,тогава няма кои да ме пипне хаха

Интересно се заформя беееееее,нямам търпение )
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

И аз мога да играя нищо че съм 1 и 60 ще ме вземете ли )))))
      sigpic

Comment

...1.60...тамън за гард..ама трябва ти много бързо ускорение ,щото всичките сме JTS ,а ти ще си 1.9TD,нищо лично ..ама като гледам кви се събрахме,може би съдя ))
        От Димитровград ,ще идваш ли до тук ?
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
          ...1.60...тамън за гард..ама трябва ти много бързо ускорение ,щото всичките сме JTS ,а ти ще си 1.9TD,нищо лично ..ама като гледам кви се събрахме,може би съдя ))
          От Димитровград ,ще идваш ли до тук ?

Хахаха...тренирала съм около 1-2 години...а иначе съм в София
          sigpic

Comment

навит....

пойнт гард, два пъти областен учиничешки вицешампион

на стрийт боли една победа, второ и трето място .... победител в стрелба от трите точки... още си имам REEBOKа оттогава

183 см
            72 кг

цигарите са ми проблем..........

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              навит....

пойнт гард, два пъти областен учиничешки вицешампион

на стрийт боли една победа, второ и трето място .... победител в стрелба от трите точки... още си имам REEBOKа оттогава

183 см
              72 кг

цигарите са ми проблем..........
              Така ли ще се хвалим )) аз имам 4 медала,3 златни и 1 сребърен )))
              Нямам реебокове обаче :Д
              Мн спам,и майче няма да играем ..!

Попринцип.за протокола!
              Според мен е най-добре ,да се играе в порядъка
              20:00 21:00 ,по един час и 30
              тоест 20:00>21:30 или 21:30>23:00
              Поне ние така играем и е перфе !
              Дори и по-късно е оферта
              155 96' 1.6 16v 1++hp???
              Mazda 626 84'
              ex' 145 97' 16V TS

Comment

чакаме колегата да каже за залата
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз ще поразпитам ,за тази в техническия
                  155 96' 1.6 16v 1++hp???
                  Mazda 626 84'
                  ex' 145 97' 16V TS

Comment

2.00 112 кг...де да бях и аз като теб...поне 100-чката да удара,боря се за това от бая време..ама метаболизма ми е ...пффф ,а съм едва 88 .....искам поне 100,тогава няма кои да ме пипне хаха

не ти трябва, друже! после ще се мъчиш да сваляш ама нямааааааа

казвате кога и съм там!
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Спокойно!Като минеш 25г сам ще си натрупаш килцата и после ще се сещаш за младите години...
                      Иначе супер темичка!Аз също съм бивш играч на Черноморец Бургас,но от 10г не съм активен спортист.
                      Поздрави на всички манияци на баскета!
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                      Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                      http://www.family-sozopol.com/

Comment

Оффф още повече ми пълните душата
                        Така ... к'во направих - В Септември са направили ремонт на голямата зала и в момента е бъкано - макар и статуквото да не се е променило, не можем да се доредим. Евентуално резервен вариант е малката зала, но ... резервен.
                        В триадица нещата са лоши ... управител вече не е Ники Киневски, а общината е взела залата /получих 2 микроинфаркта/ ... Някаква лелка, която имитираше работа едвам я намерих, при което ми разкри тайната, че се опитват да убият спорта в България. На български преведено - събота и неделя не работи залата ...
                        Утре ще се провери как седят нещата на Бонсист, аз ще мина през Раковски и евентуално локото. Приемат се и други предложения ...
                        За Христо Ботев колегата, който каза ... вътрешната информация е, че неоновото осветление и отоплението си е бая пара и идва доста нанагорно ... отпада ми засега като вариант, но ако нещо ... мога да намеря връзка към управителя на залата ...
                        Много ме изби носталгията днес ... видях се с много хубави баскетболни хора и ... наистина ми беше приятно !
                        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Мии в Локото е вариант, защото дочух че редовно се събират такива ентусиасти като нас и си джикат срещу някакво заплащане
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И в Септември го правят, но те са малко връзкари месершмидчетата ... да не споменавам сега имена
                            Локото не ми е приоритет по доста причини, но ... от две злини се избира по-малката, нали знаете Да видим ... Бонсист ми е голяма надежда ... все ще намерим някъде
                            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Ами дано се намери зала, че нещо мнооого ми се играе. Жалко, че си хвърлих това лято старите "Кобета" и сега нямам подходящи "цвички"...

Ще търся някакви де
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И аз тренирах 1 сезон в ЦСКА и на мен Бозов ми беше тренер,но беше доста отдавна.
                                Тука много гардове ,много професионалисти много нещо,аз си мислех,че ще играем аматьорски за кеф.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X